divendres, 11 de maig del 2012

CRITERIS SUBSTITUCIONS PERSONAL DOCENT 2


DERIVATS DE L'APLICACIÓ DEL REIAL DECRET LLEI 14/2012, DE 20 D'ABRIL.

A partir de l'1 de setembre de 2012:

Es nomenarà personal substitut quan hagin transcorregut deu dies lectius des de l'inici de la situació que justifica el nomenament. Durant el període de deu dies lectius anterior al nomenament del substitut els alumnes hauran de ser atesos amb els recursos propis del centre.


Quan en un mateix centre hi hagi simultàniament diverses incidències d'una durada prevista superior als deu dies lectius, no cobertes amb substituts, i es prevegi que es mantindrà la simultaneïtat durant un mínim de cinc dies lectius, comptats des del dia en què s'efectuarà el nomenament de la persona substituta, se seguiran els criteris següents:


2. A les escoles amb plantilla de 20 o més mestres es nomenarà personal substitut des del primer dia, a partir de la tercera incidència simultània.

Quan, pel criteri de simultaneïtat esmentat, s'hagi de substituir una de les incidències del centre, es cobrirà, preferentment, la que tingui prevista una major durada o, si s'escau, la llicència per infantament o la compactació de la reducció de jornada per cura de fill.

SENSE COMENTARIS, OI? Per Secundària i Batxillerat també hi ha mesures, diferents, però en aquesta mateixa línia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per la teva participació.