diumenge, 6 de maig del 2012

RESUM INFORMACIÓ SINDICAL


Segons informen els sindicats USTEC-STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, FETE-UGT i CGT,
la Sra. Rigau aplaça un curs l’aplicació de la reducció de les hores lectives de la tasca coordinadora i tutora de pràctiques d’FP, la reducció de les dues hores dels desdoblaments d’ESO i de la reducció de plantilles a les ZER i les substitueix per les retallades de Wert, per tant, el nou quadre de retallades a afegir a les que ja veníem patint des del 2010 quedaria així:

-            Increment de la jornada lectiva del professorat com a mínim a 25 hores a primària i 20 a secundària
-            Increment de les ràtios amb caràcter general, segons la següent distribució: P3 i 1r de primària fins a 27 alumnes; 1er d'ESO fins a 35 alumnes ; al batxillerat fins a 40 alumnes ; a l'FP 35 alumnes. Aquestes ràtios poden venir modulades per dos factors: el principi d'inclusió escolar i les característiques socioeconòmiques del centre.
-            No es nomenarà personal extern al centre per cobrir les substitucions fins transcorreguts deu dies lectius des de l’inici de la baixa. Aquesta mesura pretenen aplicar-la ja aquest mateix curs.
-            A més es mantenen les 28 hores de permanència al centre en secundària i les retallades al primer estadi així com els nous crèdits per accedir a cada estadi.
  
Aquests sindicats animen a participar activament i massivament a:

-       Dia 10 de maig: jornada de lluita amb xerrades als centres, localitats, concentracions en centres, zones, tancaments.... assemblees de zona.
-       Dia 12 de maig: MANIFESTACIÓ social contra les retallades a les 18h  a la Plaça de Catalunya.
-       Dia 22 de maig: VAGA i manifestacions.

ATUREM LES RETALLADES
DEFENSEM ELS NOSTRES LLOCS DE TREBALL
DEFENSEM L’ENSENYAMENT PÚBLIC I LA SEVA QUALITAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per la teva participació.